Kategoriutvisning

Digital marknadsföring
Band Mjukband
Ant. sidor 240
Format 170 x 240 mm
Utgivning 2018
ISBN 978-91-523-5398-1
Förlag Sanoma Utbildning

Digital marknadsföring

Roger Ström, Martin Vendel

346 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Digital marknadsföring beskriver med aktuell forskning och praktiska exempel hur digitaliseringen tar företags marknadsföring till en ny nivå. Med ny teknik kan marknadsföring skräddarsys efter individ och situation och bli mycket pricksäker. Stort fokus ligger på mobil marknadsföring, sociala medier och lojalitetsprogram. Extra vikt fästs på detaljhandeln och co-creation mellan konsumenter och företag. Digitala kanaler gör att konsumenter kan delta i och påverka företags marknadsföring, vilket innebär både utmaningar och möjligheter. Den andra upplagan har uppdaterts med bl.a. fokus på marknadsföring i affärslokaler och omnikanaler.

Författarna har varit verksamma på bland annat Högskolan i Halmstad och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Deras kunskaper inom företagsekonomi och teknik kombineras och ligger till grund för hur ämnet behandlas.

Till boken finns även webbplatsen/bloggen www.digitalmf.se.

Avsedd för:
Boken ger en god introduktion i ämnet och passar både studenter och praktiker. Den kan användas på universitet, högskola, KY-utbildningar, utbildningsföretag och internutbildningar så väl som vid självstudier.