Kategoriutvisning

Rätt Bolagsrätt Digital
Band Onlinetjänst
Format
Utgivning 0
ISBN 978-91-523-3849-0
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Bolagsrätt Digital

Sevenius

750 kr exkl 6% moms

Antal

Beskrivning

Onlinetjänsten uppdaterades löpande.

Rätt Bolagsrätt - Digital är ett alfabetiskt uppslagsverk med mer än 500 sökord inom området. Rätt Bolagsrätt förklarar bolagsrättens komponenter på ett begripligt sätt, som både lekmän och professionella förstår och har användning för. Bolagsrättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag. Rätt Bolagsrätt - Digital innehåller samma fakta som Rätt Bolagsrätt i bokform, men det digitala formatet möjliggör tätare uppdateringar.

Översättning till engelska
Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen. (Översättningstjänsten ingår utan extra kostnad)

Vid köp av digital tjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt när du bekräftat ditt köp.

Köpvillkor
Digital produkter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser
Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till våra digitala tjänster? Kontakta då oss (info@ekonomionline.se) för en offert.