Rätt Bolagsrätt - Online
Band Onlinetjänst
Format
Utgivning 0
ISBN 978-91-523-3849-0
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Bolagsrätt - Online

Sevenius

748 kr exkl 25% moms

Antal

Beskrivning

Onlinetjänsten uppdaterades löpande.

Rätt Bolagsrätt - Online är ett alfabetiskt uppslagsverk med mer än 500 sökord inom området. Rätt Bolagsrätt förklarar bolagsrättens komponenter på ett begripligt sätt, som både lekmän och professionella förstår och har användning för. Bolagsrättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag. Rätt Bolagsrätt - Online innehåller samma fakta som Rätt Bolagsrätt i bokform, men det digitala formatet möjliggör tätare uppdateringar.

Översättning till engelska
Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen. (Översättningstjänsten ingår utan extra kostnad)

Vid köp av onlinetjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt när du bekräftat ditt köp.

Köpvillkor
Onlineprodukter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser
Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till online-tjänster? Kontakta då oss (info@ekonomionline.se) för en offert.