Kategoriutvisning

Rätt Skatt 2020
Band
Ant. sidor 800
Format 148 x 210 mm
Utgivning 2020
ISBN 978-91-523-5867-2
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Skatt 2020

Urban Kardvik, Lars Samuelsson

630 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Nyutkommen!

Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till enskild näringsverksamhet. Den omfattar även inkomst av tjänst i de delar som är relevanta för anställda i en näringsverksamhet. Innehåller hänvisningar till relevant lagtext och rättsfall samt hänvisningar till deklarationsblanketter.

Rätt Skatt 2020 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Exempelvis avskaffad värnskatt och slopad skatt för personer över 65 år. Dessutom har nya uppslagsord om fri rörlighet för kapital och arbetstagare lagts till, liksom fördjupad information om internationell beskattning, koncerninterna fordringar och utländsk fordringsrätt.

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Rätt Skatt är av Urban Kardvik och Lars Samuelsson, båda är verksamma som skatterådgivare och har lång praktisk erfarenhet inom skatteområdet.