Kategoriutvisning

Rätt Skatt Digital
Band
Format Onlinetjänst
Utgivning 0
ISBN 978-91-523-4857-4
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Skatt Digital

Kardvik, Samuelsson

750 kr exkl 6% moms

Antal

Beskrivning

Nyhet! Onlinetjänsten uppdaterades löpande.

Rätt Skatt - Digital är en lättanvänd söktjänst för alla som arbetar med redovisning och beskattning. Söktjänsten kan användas i alla slags företag. Rätt Skatt - Digital innehåller samma fakta som Rätt Skatt i bokform, men det digitala formatet möjliggör tätare uppdateringar. Rätt Skatt - Digital ser till att du är ständigt uppdaterad på nya lagbestämmelser, nya rättsfall och nya ställningstaganden från Skatteverket. Inkomstskatten är ett område där det sker ständiga förändringar. Det gör att det alltid finns anledning att stämma av om något har ändrats sedan man senast tog ställning till en viss händelse eller transaktion.

Översättning till engelska
Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen. (Översättningstjänsten ingår utan extra kostnad)

Vid köp av digital tjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt när du bekräftat ditt köp.

Köpvillkor
Digitala produkter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser
Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till våra digitala tjänster? Kontakta då oss (info@ekonomionline.se) för en offert.