Kategoriutvisning

Förändringsprincipen - Skapa en kultur av förändring
Band Mjukband
Ant. sidor 350
Format 148 x 210 mm
Utgivning 2019
ISBN 9789152353738
Förlag Sanoma Utbildning

Förändringsprincipen - Skapa en kultur av förändring

Pär Lager, Bobo af Ekenstam

350 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. I Förändringsprincipen får du veta hur det går till. För att lyckas krävs det att inte bara ledaren, utan varje medarbetare är delaktig i arbetet – det gäller att skapa en kultur. Författarna tar sin utgångspunkt i aktuell forskning och ger en unik inblick i hur effektivt förändringsarbete kan bedrivas i kombination med omvärldsanalys. De presenterar både de avgörande framgångsfaktorerna och verktygen som skapar resultat.Förändringsprincipen vänder upp och ner på de traditionella principerna för omvärldsanalys.

Boken vänder sig främst till ledare och beslutsfattare i organisationer, men är tänkt att sättas i händerna på alla medarbetare, för att gemensamt kunna skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys.

Författarna har lång erfarenhet av omvärldsanalys och ledarskap från en mängd olika verksamheter. Pär Lager har framför allt arbetat som vd och styrelseordförande, Bobo Af Ekenstam som rådgivare, utbildare och entreprenör.