Kategoriutvisning

Agil projektledning
Band Mjukband
Ant. sidor 240
Format 168 x 238 mm
Utgivning 2020
ISBN 978-91-523-5836-8
Förlag Sanoma Utbildning

Agil projektledning

Tomas Gustavsson

470 kr exkl 6% moms

Antal

Beskrivning

Agil projektledning ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg.

I fjärde upplagan  presenteras utmaningarna med att skala upp det agila arbetssättet i större organisationer. Ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) beskrivs för att visa hur planering och genomförande kan genomföras när flera team samarbetar i större projekt. Den nya upplagan innehåller dessutom uppdaterade begrepp som har spikats av den svenska versionen av scrum-guiden.

Avsedd för
Boken kan användas som lärobok inom projektledning, eller av dig som är projektledare, projektmedarbetare eller chef och som vill komma igång med eller som vill förbättra ditt agila arbetssätt.

Övningsbok
Till textboken finns även Agil projektledning - Övningsbok som innehåller en mängd olika slags övningar som testar din agila förmåga. http://www.ekonomionline.se/sortiment/-/bok/1704

E-bok
Agil projektledning finns som e-bok och kan beställas hos externa återförsäljare.