Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

Ny Chef
Band Mjukband
Ant. sidor 240
Format 170 x 240 mm
Utgivning 2017
ISBN 978-91-523-4047-9
Förlag Sanoma Utbildning

Ny Chef

Eva Norrman Brandt

339 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Ny Chef är en bok med syfte att ge praktisk och mental beredskap för nya chefer och ledare. Boken är indelad i fyra block: Ledarrollen, Gruppen, Kommunikation och Ledning. Ny Chef behandlar det viktigaste som en nybliven eller tillträdande chef eller ledare behöver känna till och lära sig. Teori varvas med inspirerande exempel från verkligheten. Boken innehåller också intervjuer med chefer, rekryterare och HR-proffs som berättar om hur de upplever dagens krav på ledare och vilka ledarskapsmetoder som de anser vara de bästa.

Utsedd till årets HR-bok 2012 av Sveriges HR-förening!

Den andra upplagan har utökats med avsnitt om agilt ledarskap och förändring.

Finns även i en engelsk översättning: Taking the Lead.

Ny chef är skriven av Eva Norrman Brandt, socionom och psykoterapeut. Eva har bland annat jobbat med ledningsgruppsutveckling, teamutveckling och individuell chefscoachning. Se en film med författaren.

Avsedd för:
Ny Chef vänder sig till dig som fått erbjudande att bli chef, till dig som är ny i uppdraget eller till dig som vill veta mer om vad chefs- och ledarskapsrollen innebär. Boken kan också med fördel användas av ledare utan chefsmandat, exempelvis projektledare och processledare.