Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

Redovisa Rätt - Online
Band Onlinetjänst
Format
Utgivning 0
ISBN 978-91-622-7567-9
Förlag Sanoma Utbildning

Redovisa Rätt - Online

Drefeldt, Törning

748 kr exkl 6% moms

Antal

Beskrivning

Onlinetjänsten uppdaterades löpande.

Redovisa Rätt - Online är en lättanvänd söktjänst för alla som sköter löpande bokföring, upprättar förenklat årsbokslut, vanligt årsbokslut, års-redovisning eller deklarerar för såväl enmansföretag som stora börsföretag. Söktjänsten kan användas i alla slags företag. Redovisa Rätt - Online innehåller samma fakta som Redovisa Rätt i bokform, men det digitala formatet möjliggör tätare uppdateringar. Redovisa Rätt - online är alltid uppdaterad med alla skattenyheter som påverkar bokföring, årsbokslut, årsredovisning och deklaration. I onlinetjänsten finns omfattande och utökade anvisningar för samtliga fyra K-regelverk.

Översättning till engelska
Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen. (Översättningstjänsten ingår utan extra kostnad)

Vid köp av onlinetjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt när du bekräftat ditt köp.

Köpvillkor
Onlineprodukter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser
Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till online-tjänster? Kontakta då oss (info@ekonomionline.se) för en offert.