Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

Rätt Moms - Online
Band Onlinetjänst
Format
Utgivning 0
ISBN 978-91-622-7571-6
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Moms - Online

Sandberg Nilsson, Westfahl

748 kr exkl 6% moms

Antal

Beskrivning

Onlinetjänsten uppdaterades löpande.

Rätt Moms - Online är en lättanvänd söktjänst för alla som arbetar med fakturering, reskontra och ekonomi. Söktjänsten innehåller samma fakta som Rätt Moms i bokform, men det digitala formatet möjliggör tätare uppdateringar. Onlinetjänsten ger begripliga svar på de flesta momsrelaterade frågor som kan uppstå i en verksamhet. Onlinetjänsten erbjuder en unik möjlighet att söka på valfritt sökord och om du abonnerar på någon av de andra onlinemodulerna så söks dessa igenom samtidigt och du kan titta på ditt sökord ur såväl bolagsrättsligt, löne-, arbetsrätts-, redovisnings-, moms- som lagstiftningsperspektiv. Rätt Moms - Online innehåller råd och anvisningar för både nationell och internationell handel och är uppdaterad för nya momsskattesatser, skrivelser och rättsfall i Sverige och inom EU. Onlinetjänsten uppdateras fortlöpande i takt med att nya lagar och regler träder ikraft. Detta gäller exempelvis regler vid import av varor från länder utanför EU, nya regler avseende försäljning av elek­troniska tjänster, telekommunikationstjänster och sändningstjänster till privat­personer inom EU och nya momssatser inom EU.

Översättning till engelska
Vid varje sökning får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen. (Översättningstjänsten ingår utan extra kostnad)

Vid köp av onlinetjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt i samband med att du bekräftar ditt köp.

Köpvillkor
Onlineprodukter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser
Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till online-tjänster? Kontakta då oss (info@ekonomionline.se) för en offert.