Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

Rätt Arbetsrätt 2019
Band Mjukband
Ant. sidor 924
Format 148 x 210 mm
Utgivning 2018
ISBN 978-91-523-5584-8
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Arbetsrätt 2019

Louise D'Oliwa, Stefan Flemström

620 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Rätt Arbetsrätt 2019 förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck. Vissa berör komplicerade frågeställningar som kräver utförlig beskrivning, andra förklaras mer kortfattat. Boken är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister.

Rätt Arbetsrätt 2019 innehåller det senaste inom arbetsrätt och HR. Bland nyheterna 2019 återfinns nya regler om arbetsgivarens skyldigheter att upprätta en rehabiliteringsplan, avgöranden från Arbetsdomstolen gällande diskriminering och otillåtna stridsåtgärder samt vad den nya lagen om företagshemligheter innebär.

Rätt Arbetsrätt 2019 vänder sig till förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR-chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten.

Författarna Louise D'Oliwa och Stefan Flemström är båda advokater med mångårig erfarenhet av arbetsrättsliga frågor.