Rätt Arbetsrätt 2018
Band Mjukband
Ant. sidor 924
Format 148 x 210 mm
Utgivning 2018
ISBN 978-91-523-5117-8
Förlag Sanoma Utbildning

Rätt Arbetsrätt 2018

Louise D'Oliwa, Stefan Flemström

620 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Rätt Arbetsrätt 2018 innehåller information om den nya dataskyddsförordningen eller GDPR som den också kallas. Förordningen ersätter personuppgiftslagen i Sverige och innehåller regler som gäller för företag, föreningar, organisationer, myndigheter och privatpersoner. Dessutom har boken kompletterats med information kring missgynnande av föräldralediga. Därtill har uppdaterad praxis från Arbetsdomstolen lagts till.

Rätt Arbetsrätt 2018 förklarar alla aktuella och centrala arbetsrättsliga begrepp och uttryck, ofta sådana som lekmän använder istället för de juridiskt mer korrekta termerna. Vissa berör komplicerade frågeställningar som kräver utförlig beskrivning. Andra förklaras mer kortfattat. Boken är ett alfabetiskt uppslagsverk med basen i gällande lagar och förordningar, kompletterat med råd, rekommendationer, kommentarer och ett praktiskt rättsfallsregister.

Författarna Louise D'Oliwa och Stefan Flemström är båda advokater med mångårig erfarenhet av arbetsrättsliga frågor.

Rätt Arbetsrätt vänder sig till den som är förhandlare, jurist, ombudsman, HR-chef, personalansvarig eller företagsledare och som har behov av en lättfattlig information om arbetsrätten.