Företagsekonomi för icke-ekonomer
Band Mjukband
Ant. sidor 314
Format 169 x 239 mm
Utgivning 2014
ISBN 978-91-523-2645-9
Förlag Sanoma Utbildning

Företagsekonomi för icke-ekonomer

Wolfram Trostek

398 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Företagsekonomi för icke-ekonomer beskriver företagsekonomi från början. Här förklaras på ett enkelt och pedagogiskt sätt allt från företagets affärsidé, marknadsföring, inköp, försäljning och skatter, till bokföring, kalkyler och budgetering. Boken vänder sig till dig som vill lära dig företagsekonomins grunder och kräver inga förkunskaper i ämnet.

Denna andra upplaga av boken har fått nya exempel, uppdaterad fakta, och ett nytt utseende. Företagsekonomi för icke-ekonomer har blivit mycket uppskattad på grund av dess pedagogiska upplägg som kompletteras ytterligare genom det stora antalet övningar och fullständiga lösningsförslag i uppgiftsboken.Till uppgiftsboken medföljer också ett bokföringsprogram från Edison - ett av marknadens bästa!

Avsedd för:
Företagsekonomi för icke-ekonomer
kan användas av utbildningsföretag och i KY-utbildningar eller i samband med annan eftergymnasial utbildning. Boken kan även användas i samband med företagsintern utbildning. Bokens pedagogiska uppläggning gör att den också kan användas vid självstudier.