Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

Metoder för undersökande arbete
Band Mjukband
Ant. sidor 208
Format 169 x 239 mm
Utgivning 2003
ISBN 978-91-622-5952-5
Förlag Sanoma Utbildning

Metoder för undersökande arbete

Burell, Kylén

339 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

Metoder för undersökande arbete bygger på en modell i sju steg som är lika användbar i daglig problemlösning som i projektarbeten och uppsatsskrivning. Bokens titel ger intryck av en teoretiskt inriktad bok som i första hand vänder sig till studenter och forskare, men så är det inte alls. Detta är en praktisk och handfast bok i undersökningsmetodik.

Metoder för undersökande arbete ger konkreta råd som hjälper dig att fokusera, strukturera och vara nytänkande. Du får en lång rad handfasta tips för att samla in fakta, tolka dem, dra slutsatser och sedan presentera resultatet. Dessutom får du ett antal teorier, beskrivna på ett filosofiskt sätt, som leder till reflektion och fördjupning.

Avsedd för:
Metoder för undersökande arbete är avsedd för yrkesverksamma, studerande på eftergymnasial nivå som skriver uppsatser, arbetar i projektgrupper eller som genomför undersökningar, utredningar eller forskningsrapporter på grundläggande nivå.