Kategoriutvisning

CSR och hållbart företagande
Band Mjukband
Ant. sidor 400
Format 184 x 237
Utgivning 2017
ISBN 978-91-523-4045-5
Förlag Sanoma Utbildning

CSR och hållbart företagande

Borglund m.fl.

454 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

CSR och hållbart företagande introducerar ämnesområdet Corporate Social Responsibility, CSR. Boken, som är den hittills mest omfattande på svenska, introducerar läsaren för grunden i de många frågeställningar som utgör CSR.

Boken är strukturerad i tre delar. Först en inledande diskussion om ämnet och dess framväxt. Därefter följer ett antal avsnitt där specifika intressenter berörs; exempelvis anställda, kunder, miljön, leverantörer och investerare. Mot slutet diskuteras även strategiska och kommunikativa aspekter av CSR. Boken innehåller även case med verkliga exempel från CSR-området, både internationella och svenska.

Denna andra upplaga är helt reviderad och innehåller ett flertal nya case.

CSR och hållbart företagande är författad av några av Sveriges främsta experter i ämnet. Alla har en bakgrund som akademiska forskare på området men merparten har även erfarenhet av praktiskt CSR-arbete.

Avsedd för:
CSR och hållbart företagande
riktar sig till dem som kommer i kontakt med CSR-frågor, exempelvis företagsledningen och medarbetare inom produktutveckling, marknad och kommunikation. Dessutom riktar sig boken till alla med ett allmänintresse för företag, hållbarhet och sociala frågor.