Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och analysera trafik. Genom att fortsätta att surfa på ekonomionline.se så accepterar du dessa cookies. Läs mer

Kategoriutvisning

CSR och hållbart företagande
Band Mjukband
Ant. sidor 400
Format 184 x 237
Utgivning 2017
ISBN 978-91-523-4045-5
Förlag Sanoma Utbildning

CSR och hållbart företagande

Borglund m.fl.

454 kr exkl 6% moms

Antal

Finns i lager
Skickas från oss inom 1-3 dagar

Beskrivning

CSR och hållbart företagande introducerar ämnesområdet Corporate Social Responsibility, CSR. Boken, som är den hittills mest omfattande på svenska, introducerar läsaren för grunden i de många frågeställningar som utgör CSR.

Boken är strukturerad i tre delar. Först en inledande diskussion om ämnet och dess framväxt. Därefter följer ett antal avsnitt där specifika intressenter berörs; exempelvis anställda, kunder, miljön, leverantörer och investerare. Mot slutet diskuteras även strategiska och kommunikativa aspekter av CSR. Boken innehåller även case med verkliga exempel från CSR-området, både internationella och svenska.

Denna andra upplaga är helt reviderad och innehåller ett flertal nya case.

CSR och hållbart företagande är författad av några av Sveriges främsta experter i ämnet. Alla har en bakgrund som akademiska forskare på området men merparten har även erfarenhet av praktiskt CSR-arbete.

Avsedd för:
CSR och hållbart företagande
riktar sig till dem som kommer i kontakt med CSR-frågor, exempelvis företagsledningen och medarbetare inom produktutveckling, marknad och kommunikation. Dessutom riktar sig boken till alla med ett allmänintresse för företag, hållbarhet och sociala frågor.